Returnarea produselor

Cumpăratorul are dreptul să notifice în scris pe adresa de e-mail contact@birouergonomic.ro faptul că renunță la achiziționarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului (vă rugăm să precizați numele pe care a fost plasată comanda, produsul pe care doriți să îl returnați și dacă doriți un alt produs la schimb). Returnarea produsului se face prin curierat rapid (la cererea clientului), cu condiția ca acesta să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu toate documentele, ambalajele și etichetele intacte.

Barbu ProdImpEx SRL are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor returnate. BirouErgonomic.ro își rezervă dreptul de a nu schimba sau a primi returul din motive care nu sunt responsabilitatea Barbu ProdImpEx SRL . Costurile returului aparțin cumpărătorului. Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de 14 zile lucrătoare prin transfer bancar.

Potrivit OUG nr. 34/2014 și a legii 249/2015 privind protecția consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, în momentul în care clientul se hotărăște să returneze un produs, este esențial să ne anunțe în scris printr-un e-mail trimis la adresa contact@birouergonomic.ro .

Produsele defecte vor fi reparate sau înlocuite (după caz). În cazul în care produsele nu pot fi nici reparate, nici înlocuite, contravaloarea acestora va fi înapoiată conform mențiunilor de mai sus în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care clientul este contactat și înștiințat că produsul nu poate fi nici reparat și nici înlocuit. Înapoierea contravalorii se va face în contul bancar al clientului, același de pe care s-a efectuat plata.

Pentru orice informație legată de returnarea produselor vă stăm la dispoziție la numărul de telefon +40 749 074 635 sau la adresa de e-mail contact@birouergonomic.ro .