Acasa/Magazin
 • Birou ergonomic reglabil electric pe inălțime cu 2 motoare și secțiune ovală a picioarelor birou reglabil cu picioare cu sectiune ovala
  Birou ergonomic SmartFurniture, reglabil electric pe inălțime cu 2 motoare și secțiune ovală a picioarelor. Panou de control cu afișaj digital, 4 memorii și priză USB. Lipsa traversei laterale asigură un confort sporit (nu jenează la nivelul genunchilor iar scaunele pot fi mai ușor poziționate sub birou).
 • Birou ergonomic, reglabil electric Birou ergonomic cu picioare rectangulare
  Birou ergonomic SmartFurniture, reglabil electric pe inălțime cu 2 motoare și secțiune rectangulară a picioarelor. Panou de control cu afișaj digital, 4 memorii și priză USB. Lipsa traversei laterale asigură un confort sporit (nu jenează la nivelul genunchilor iar scaunele pot fi mai ușor poziționate sub birou).
 • Out of stock
  Cadru birou ergonomic fără blat Cadru birou ergonomic fără blat
  Cadru birou ergonomic SmartFurniture, reglabil electric pe inălțime cu 2 motoare dar fără blat. Panou de control cu afișaj digital, 4 memorii și priză USB. Lipsa traversei laterale asigură un confort sporit (nu jenează la nivelul genunchilor iar scaunele pot fi mai ușor poziționate sub birou).
 • Organizator flexibil pentru cabluri

  140,00 lei (TVA inclus)
  Organizator flexibil pentru cabluri, compatibil cu birourile ergonomice reglabile electric pe inălțime cu 2 motoare (SXT01 si SYT01).
 • Panouri acustice pentru birouri reglabile Panou insonorizant birou reglabil

  Panou insonorizant 1600×800

  700,00 lei (TVA inclus)
  Panoul insonorizant pentru birou reglabil este realizat din fibră acustică îmbrăcată în fibră de poliester (pentru a asigura rezistență în timp). Grosimea panoului este de 20 mm. Panourile includ sistemul de fixare. Compatibil cu birourile ergonomice reglabile electric pe inălțime cu 2 motoare (SXT01 si SYT01).
 • Suport unitate centrală Suport unitate centrală

  Suport unitate centrală

  150,00 lei (TVA inclus)
  Suport unitate centrala compatibil cu birourile ergonomice reglabile electric pe inălțime cu 2 motoare (SXT01 si SYT01).