Dacă ai ajuns pe această pagină, deja știm ceea ce îți dorești și noi îți vom pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a-ți face alegerea mai ușoară.
Pentru că meriți ce este mai bun, acasă sau la serviciu, te sfătuim să alegi aceste birouri reglabile electric pe înălțime ce se pot adapta fiecărei cerințe printr-un minim efort de manevrare.
Aceste birouri ergonomice sunt dotate cu două picioare extensibile ce asigură total siguranța birourilor dumneavoastră. Datorită noului design s-a reușit excluderea traversei orizontale care prezenta un disconfort utilizatorilor în zona tibiei și genunchilor.
Pentru a asigura liniștea și rapiditatea executării adaptabilității pe înălțime, aceste noi modele sunt dotate cu două motoare fiabile și silențioase. Acestea pot memora patru poziții preferate pentru a vă economisi din prețiosul dumneavoastră timp.
La structura rezistentă și modernă a birourilor se adaugă o gamă de culori variate, astfel putându-se ușor încadra în designul deja existent al locului de muncă fără a face mari modificări.